قیمت رنگ آمیزی نمای ساختمان ضد آب

رنگ آمیزی نمای سیمانی موضوع مورد بحث ما در این محتوا می باشد. یکی از روش هایی که موجب زیباتر شدن و شکیل شدن ساختمان می شود، استفاده از نمای ساختمان است. استفاده از نمای مناسب برای ساختمان نیازمند هنر، خلاقیت و ابتکار است. هر معمار می بایست متوجه باشد برای هر ساختمان چه نمایی مناسب است. در واقع یک معمار به خوبی می داند از چه مصالحی می بایست برای ساخت نمای ساختمان بهره ببرد. علاوه بر دانستن نوع مصالح معمار ساختمان در انتخاب نمای ساختمان به موقعیت جغرافیایی منطقه نیز می بایست توجه داشته باشد.
به طور کلی باید بگوییم نماهای مختلف و متعددی برای ساختمان وجود دارد. همچنین مصالح و مواد متفاوتی برای اجرای نمای ساختمان ها در دسترس است. بنابراین بسته به سلیقه ی کاربر، معمار ساختمان می تواند از هر کدام از این مصالح بهره مند شود. علاوه بر رنگ آمیزی نمای سیمانی ما در خصوص قیمت رنگ نمای ساختمان ضد آب نیز مطالبی بیان خواهیم کرد. توصیه می کنیم تا پایان این محتوا با ما همراه باشید.

خرید رنگ نمای ساختمان ضد آب

قبل از این که به بیان ویژگی ها و خصوصیات این نوع رنگ بپردازیم لازم است به صورت مختصر و کوتاه آن را معرفی کنیم. رنگ نمای ساختمان ضد آب نوعی رنگ پلیمری است. این رنگ پلیمری بر پایه ی آب تولید می شود. همچنین رنگ نمای ساختمان ضد آب را می توان به دو صورت رنگی و بدون رنگ در بازار تهیه نمود. نکته ی مهم در مورد این نوع از رنگ های نمای ساختمان خاصیت غیر سمی آن ها می باشد. بنابراین این محصول دوستدار محیط زیست محسوب می شود.

از جمله ی ویژگی ها و خصوصیات رنگ نمای ساختمان ضد آب می توان به مقاومت بالا در برابر رطوبت اشاره کرد. همچنین این رنگ ها در برابر پرتو مضر فرابنفش نیز بسیار مقاوم و با دوام می باشند. با توجه به مقاومت بالایی که در برابر رطوبت و نور خورشید دارند به تدریج و در طول زمان تغییر رنگی در آن ها حاصل نمی شود. همچنین به دلیل مقاوم بودن دچار فرسایش نخواهند شد. در ادامه برخی از ویژگی های رنگ نمای ساختمان ها را به اختصار نام می بریم.

  • غیر سمی و بدون بو
  • مقاوم در برابر پرتو فرابنفش
  • مقاوم در برابر ترک خوردگی
  • اجرا و استفاده ی آسان
  • دوستدار محیط زیست و طبیعت
  • قابل شست و شو
  • مقاوم در برابر رشد میکروارگانیسم ها
  • قابل استفاده روی انواع سطوح

رنگ نانویی نما ( ۲ رو عایق)

وقتی صحبت از رنگ نمای ساختمان ضد آب می کنیم قطعا لازم است در مورد رنگ های نانو نیز مطلب ارائه کنیم. رنگ نانو در صنایع مختلف کاربرد دارد. به طور مثال در صنعت خودرو، صنعت هوا و فضا و صنعت ساختمان از جمله ی صنایعی هستند که از رنگ های نانو در آن ها استفاده می شود. در رنگ های نانو اتم ها را به شکل دلخواه کنار یکدیگر قرار می دهند. در رنگ های نانو از ماده ای به نام رزین استفاده می شود. رنگ های نانو یک سری ویژگی های خاص دارند. هر زمان شما می خواهید خیلی خوب از سطح بیرونی ساختمان محافظت کنید بهتر است از رنگ نانویی نما بهره ببرید. رنگ های نانویی نما به صورت خیلی خوب از سطوح مختلف محافظت به عمل می آورند. استفاده از رنگ های نمای نانو برای ساختمان هایی که به شدت در معرض رطوبت و گرد و خاک قرار دارند توصیه می شوند.

نحوه ی تولید و ساخت رنگ های نانو متفاوت از دیگر رنگ های مورد استفاده در نمای ساختمان است. به طور کلی رنگ های نانو از جمله ی این رنگ ها متفاوت از انواع دیگر رنگ های نمای ساختمان می باشند. به طور کلی رنگ های نانو از جمله ی جدیدترین رنگ های ساختمانی محسوب می شوند. رنگ های نانو را می توان در دسته های مختلف جای داد. به طور مثال رنگ نانو مخصوص دیوار، رنگ نانو مخصوص چوب، رنگ نانو مخصوص سیمان و … از جمله ی این رنگ ها هستند. به طور کلی می توان ذکر کرد رنگ نانو در برابر رطوبت بسیار مقاوم است. این رنگ برای نقاشی ساختمان و عایق کاری قسمت های مختلف ساختمان بسیار کاربرد دارد. این رنگ ها به راحتی قابل شست و شو هستند بنابراین در صورت آلوده و چرک شدن به آسانی پاک خواهند شد. همچنین طول عمر بالا و کیفیت خوب از ویژگی های این نوع رنگ می باشد.

    انواع رنگ نانویی نما

    همانطور که قبلا ذکر کردیم به کمک فناوری نانو رنگ های متفاوتی تولید شده است. یکی از جدیدترین رنگ نمای ساختمان، رنگ های نانویی ضد آب می باشند. این رنگ ها به دلیل ویژگی های خاص و منحصر به فردی که دارند از سوی کاربران بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند. رنگ های نانویی انواع مختلفی  دارند. یکی از انواع رنگ های نانویی، رنگ های مخصوص سیمان می باشند. سیمان با جذب رطوبت موجب تجمع جرم و تغییر رنگ می شود. رنگ نانویی نما مخصوص سیمان از ظهور جرم روی سیمان جلوگیری به عمل خواهد آورد. یکی از جدیدترین رنگ هایی که در بازار وجود دارد، رنگ نانویی چوب است.

    آشنایی بیشتر با : انواع رنگ ساختمان

    فروش رنگ ضد آب

    رنگ نمای ساختمان  ضد آب قابلیت استفاده روی هر سطحی را دارند. بنابراین شما می توانید روی سطوح سیمانی، چوبی، فلزی و … از این رنگ ها استفاده کنید. استفاده از رنگ های ضد آب که در گروه جدیدترین رنگ ها می باشند، مقاومت و دوام نما را افزایش می دهند. این رنگ ها از نمای ساختمان در برابر اشعه ماورا بنفش محافظت می کنند.

    رنگ آمیزی نمای سیمانی

    از جمله جدیدترین رنگ نمای ساختمان می توان به انواع رنگ های روغنی، پلاستیکی و … اشاره کرد. نمای ساختمان را با انواع مختلف و متفاوتی از مصالح می سازند. به طور مثال نمای ساختمان را می توان به وسیله شیشه، سنگ، سیمان و آجر طراحی کرد. استفاده از نماهای آجری و سنگی به مراقبت زیادی نیاز دارد. اما نماهای سیمانی چون به مراقبت کمتری نیاز دارند بیشتر استفاده می شوند. نمای سیمانی نیازمند رنگ آمیزی  است. برای رنگ آمیزی نمای سیمانی از رنگ های با پوشش دهی بالا استفاده می کنند. رنگ نمای ساختمان ضد آب به گونه ای می باشند که برای همه سطوح از جمله سیمان قابلیت استفاده دارند.

      انواع رنگ نمای ساختمان ضد آب

      در بسیاری از شرایط آب و هوایی به دلیل رطوبت زیاد نمای بیرونی ساختمان پوسیده می شود. همچنین اگر فلز در نمای ساختمان به کار رفته باشد به تدریج زنگ می زنند و پوسیده خواهند شد. با توجه به آن چه ذکر کردیم اهمیت رنگ های ضد آب مشخص می شود. به همین دلیل رنگ نمای ساختمان ضد آب طرفداران زیادی دارد. علاوه بر این به دلیل کارایی و فواید بسیار زیادی که دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ نمای ساختمان ضد آب را در دسته ی رنگ های نانو قرار می دهند.

       به عبارتی رنگ های نانو در صنعت ساختمان در گروه جدیدترین رنگ نمای ساختمان جای داده می شوند.انواع رنگ نمای ساختمان ضد آب را می توان در چهار دسته ی مختلف جای داد. این چهار دسته شامل رنگ های ضد آب خود تمیز شونده، رنگ های آب گریز، رنگ های ضد آب حرارتی و رنگ های آنتی باکتریال می باشند. قیمت رنگ نمای ساختمان ضد آب با توجه به برند و کیفیت تولیدی آن متفاوت است.

      اما نکته ی مهم درباره ی رنگ نمای ساختمان ضد آب را می توان چنین بیان کرد. این نوع از رنگ ها به دلیل این که مایع هستند به وسیله ی غلطک و قلم مو می توان از آن ها استفاده کرد. غلظت بالا و پوشش دهی خوب این رنگ ها موجب عدم هدر رفت محصول می شود. رنگ نمای ساختمان ضد آب هم چنین مقاومت بالایی در برابر پرتوهای فرابنفش دارد.

      آشنایی بیشتر با : چسب بتن

      رنگ آمیزی نمای سیمانی ویلا

      ما قبلا توضیح دادیم که رنگ آمیزی نمای سیمانی اهمیت دارد. همه ما می دانیم نمای ساختمان نیز اهمیت زیادی دارد. حال اگر ساختمان مورد نظر یک ویلا باشد رنگ آمیزی  نمای آن اهمیت بیشتری پیدا می کند. رنگ آمیزی نمای سیمانی یک ویلا موجب جذابیت بصری آن خواهد شد و منجر به افزایش قیمت ویلا می گردد. به طور کلی در خرید و فروش ویلا طراحی و رنگ آمیزی  نما اهمیت زیادی دارد.

      رنگ آمیزی نمای سیمانی طرح سنگ

      این نما از ترکیب ماسه و سیمان به دست می آید. برای جلوگیری از پوسیدگی این نما از رنگ آمیزی استفاده می کنند. رنگ نمای ساختمان ضد آب برای نماهای سیمانی طرح سنگ رنگ های قهوه ای، طلایی، سیاه و … می باشند. این نما مقاومت بالایی در برابر انواع بارش و رطوبت دارد. برای رنگ آمیزی نمای سیمانی مذکور می بایست از دستگاههای مخصوص رنگ پاش استفاده کرد. به دلیل سطح ناصافی که دارند نمی توان از قلم مو و غلطک بهره برد. به طور کلی برای نقاشی این نمای سیمانی باید قیمت رنگ نمای ساختمان ضد آب را دانست. همچنین دانستن چگونگی رنگ آمیزی نمای سیمانی اهمیت دارد.

      رنگ آمیزی نمای ساختمان سیمانی در تهران

      وقتی صحبت از جدیدترین رنگ می شود تمام سطوح را در بر می گیرد. در واقع نماهای سیمانی، شیشه ای و انواع دیگر که در بازار وجود دارند رنگ آمیزی کرد. رنگ آمیزی نمای ساختمان ضد آب خیلی تحت تاثیر آب و هوا قرار دارد. مثلا رنگ آمیزی نمای سیمانی  در تهران و شمال کشور کاملا متفاوت از یکدیگر می باشند. در شمال کشور به دلیل بارش باران و رطوبت استفاده از رنگ های نمای ضد آب رواج بیشتری دارد. همچنین نوع آلودگی هوا در تهران متفاوت از شمال کشور است. بنابراین بر انتخاب رنگ اثر گذار است.

      در بسیاری از شرایط آب و هوایی به دلیل رطوبت زیاد نمای بیرونی ساختمان پوسیده می شود. همچنین اگر فلز در نمای ساختمان به کار رفته باشد به تدریج زنگ می زنند و پوسیده خواهند شد. با توجه به آن چه ذکر کردیم اهمیت رنگ های ضد آب مشخص می شود. به همین دلیل رنگ نمای ساختمان ضد آب طرفداران زیادی دارد.

      • غیر سمی و بدون بو
      • مقاوم در برابر پرتو فرابنفش
      • مقاوم در برابر ترک خوردگی
      • اجرا و استفاده ی آسان

      آشنایی بیشتر با : رنگ هنری

      © کپی رایت ۱۴۰۳ - کلیه حقوق برای نیوکالر محفوظ می‌باشد