رنگ نما

رنگ نمای ساختمان

این رنگ ها پوشش ضد آب و مقاوم در شرایط آب و هوایی مختلف است که در بیرونی ترین سطح نما و دیواره های خارجی ساختمان اجرا می گردد. رنگ ها تاثیر چشمگیری بر جلوه ظاهری نما دارند. برخلاف دیگر مصالح ساختمانی از جمله سنگ، آجر، سیمان، کامپوزیت و شیشه تنوع بیشتری در انتخاب طیف رنگ خواهید داشت به طوریکه متناسب با سبک معماری، فرهنگ اقلیمی، شرایط جوی و غیره از طیف رنگ های مختلف در نمای بیرونی ساختمان می توان استفاده کرد. استفاده از رنگ کمک موثری در کاهش وزن اضافی ساختمان و ایمنی بیشتر در برابر  احتمال ریزش نما در هنگام زلزله خواهد داشت.
در فرمولاسیون رنگ نمای بیرونی ساختمان ویلا و برج های بلند مرتبه مقاومت کششی، گرد و غبار گریزی، آب گریزی و امکان تنفس سطوح زیرین و جلوگیری از حبس نم در لایه های زیر رنگ وجود دارد این مهم مانع از تورم و پوسته شدن رنگ خواهد شد.

بهترین رنگ نما خارجی ساختمان

در معماری ساختمان، به همان اندازه که مقاومت بنا و زیبایی فضای داخلی اهمیت دارد طراحی نمای ساختمان نیز مورد توجه قرار می گیرد. بر همین اساس مصالح ساختمانی متنوعی برای نما استفاده می شود که از نمونه های پرکاربرد می توان به رنگ نمای بیرونی ساختمان اشاره کرد. برای استفاده از رنگ نما بیرونی ساختمان باید مصالح مصرفی در نما و شرایط جوی منطقه جغرافیایی ساختمان را مد نظر قرار داد. سیمان بعد از اجرا بر روی سطوح ساختمان زمانی را برای خشک شدن کامل احتیاج دارد این زمان با توجه به شرایط آب وهوایی هر منطقه می تواند متغیر باشد اما در شرایط معتدل و نرمال حداقل یک ماه پس از سپری شدن آخرین مرحله سیمانکاری زمان لازم است تا رطوبت موجود در سازه های سیمانی به طور کامل خارج شود و به اصطلاح خشک شود، پس از این دوره می توان رنگ را بر روی سطوح اجرا نمود. اهمیت عدم وجود رطوبت در سطوح زیر کار در این است که رنگ آمیزی روی سطوح نمناک باعث ورم لایه نهایی رنگ پس از رنگ آمیزی می گردد دلیل این اتفاق حبس شدن رطوبت پشت لایه رنگ خواهد بود که در نهایت باعث پوسته شدن رنگ نما می گردد. به همین دلیل در مناطق با آب و هوای مرطوب یا شرجی می بایست در شرایط مناسب این رنگ ها را اجرا نمود تا از امکان تنفسی رنگ های نما بهترین استفاده را نمود. یکی از دلایل استفاده فراوان از “رنگ های اکریلیک پایه آب” در مناطق شمالی و جنوبی کشور همین امکان تنفس و خروج رطوبت از سطوح زیرین می باشد.

استفاده از رنگ های اکریلیک نما مزایای مهمی دارند :

  • سبک سازی وزن نمای ساختمان در مقایسه با سایر مصالح مانند: سنگ، آجر، شیشه، میکروسمنت و غیره
  • ایمنی بیشتر ساختمان در هنگام زلزله و بلایای طبیعی به جهت عدم ریزش نما
  • تغییر و تنوع انتخاب طیف رنگ بر اساس انواع سبک های معماری
  • جلوه ظاهری ماندگارتر نسبت به سایر مصالح
  • انعطاف پذیری بالا و قابل اجرا روی سطوح مختلف و حتی ناهموار
  • قابلیت شستشوی بالا و تمیز ماندن نما
  • اجرای سریع بدون نیاز به تجهیزات خاص و نیروی انسانی زیاد
  • هزینه اجرای کمتر نسبت به سایر مصالح
  • اجرای آسان روی نمای ساختمان های قدیمی و جدید
  • قابلیت ترمیم آسان رنگ نمای ساختمان

تعدادی از مشتریان دوست داشتنی نورنگ پوشش❤️

انواع رنگ نمای بیرونی ساختمان

رنگ نمای ساختمان بر اساس شرایط آب و هوایی و سطوح زیرین نما باید انتخاب گردد. شرکت نو رنگ پوشش محصولات متنوعی در این زمینه در قالب رنگ های چهار اقلیم با برند نیوکالر ارائه داده است که از بهترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

رین کالر الاستومر(قهرمان ضد آب)

رین کالر تکس اولترا الاستومر(ماندگار و جاودان)

رین کالر سیلیکونایز(اکونومی درجه یک)

سان کالر سیلیکونایز(پیشکسوت رنگ نما)

رنگ نمای نانو آنتی باکتریال(نابودگر آلودگی)

از بهترین انواع رنگ نمای بیرونی ساختمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رین کالر تکس اولترا الاستومر:

این محصول ماندگار و جاودان نیوکالر است که با جلوه نیم مات، آبگریزی بالا، گرد و غبار گریز، مقاوم در برابر نم و رطوبت هوای محیط، کشسانی فوق العاده، چسبندگی زیاد، مقاوم در برابر ترک خوردگی، غیر قابل اشتعال، غلظت عالی و غیره بهترین انتخاب برای ایجاد پوشش های بافت دار( تکسچر) روی سطوح سیمانی و بتنی در مناطق شرجی، بارانی و همچنین سقف و دیواره های استخر و سونا است.

  • رین کالر الاستومتریک:

این محصول قهرمان ضد آب نیوکالر است که با جلوه نیم مات و خاصیت کشسانی بالا، دارای خاصیت تک جزئی و پایه آب، مقاوم در برابر رشد قارچ و کپک، مقاوم در برابر مواد اسید و قلیائی، چسبندگی بالا، غیر قابل اشتعال و غیره بهترین انتخاب برای سطوح سیمانی و بتنی، آرداواز در مناطق معتدل و پر بارش است.

  • رین کالر سیلیکونایز:

این محصول اکونومی درجه یک نیوکالر است که با جلوه مات، آب گریزی، گرد و غبار گریزی، کشسانی مناسب، چسبندگی مناسب، غیر قابل اشتعال و غیره بهترین انتخاب برای سطوح سیمانی، بتنی، ایرانیت، آرداواز در مناطق شهری است.

  • سان کالر سیلیکونایز:

این محصول پیشکسوت رنگ نما نیوکالر است که با جلوه مات، آب گریزی، غبار گریزی، چسبندگی و کشسانی مناسب، غیر قابل اشتعال و غیره بهترین انتخاب برای سطوح سیمانی، بتنی و حتی دیواره های پارکینگ، پاسیو در فضای داخلی ساختمان در مناطق معتدل و خشک شهری است. این محصول نیوکالر به نسبت سایر محصولات قیمت کمتری دارد.

  • رنگ های نانو آنتی باکتریال رین کالر:

این محصول نابودگر آلودگی نیوکالر است که با افزودنی های نانوئی و آنتی باکتریال مقاومت بالایی در برابر رشد قارچ و کپک دارند و بهترین انتخاب برای رنگ آمیزی نمای ساختمان در مناطق شرجی و دارای رطوبت بالا می باشد. همچنین در فضاهای بیمارستانی و بهداشتی، سقف و دیواره های استخر و سونا قابل استفاده می باشد. توصیه می گردد در ساختمان های نوار ساحلی و سقف استخر، سونا و فضاهای مرطوب صرفا از انواع رنگ های نمای رین کالر به صورت نانو آنتی باکتریال استفاده نمائید.

رنگ نمای بیرونی ساختمان ویلا

در انتخاب رنگ نما ساختمان ها با توجه به سبک و معماری سازه، شرایط اقلیمی منطقه و در نظر داشتن سلیقه شخصی می توان از تنوع رنگ در فضای بیرونی ساختمان هم استفاده نمود. در مورد انتخاب رنگ برای ساختمان های ویلایی می توان از انواع رنگ های پایه و ترکیب طیف های رنگی کلاسیک و مدرن استفاده نمود همچنین  برای رنگ آمیزی بالکن یا سقف های شیب دار (آرداواز) در ساختمان های ویلایی با استفاده از رنگ هایی متضاد (contrast) در بخش هایی از سطح نما دارند زیبایی و چشم نوازی بیشتری ایجاد نمود. رنگ های نما هم مانند سایر رنگ های نیوکالر توسط دستگاه ترکیب رنگ کامپیوتری در 20.000 طیف رنگی امکان ساخت و ترکیب دارد.

رنگ مناسب برای نمای بیرونی ساختمان ویلا

انتخاب و اجرای رنگ نمای بیرونی ساختمان ویلا مستلزم بررسی شرایط آب و هوایی، منطقه جغرافیایی، مصالح به کار رفته در سطوح زیرین نما است. اگر ساختمان ویلایی در مناطق پر بارش و حتی معتدل قرار دارد لازم است رنگ نما آبگریزی مناسبی داشته باشد. همچنین در مناطق مرطوب برای افزایش چسبندگی رنگ و مقاومت بیشتر در برابر رطوبت حتما از عایق سفید (نیوسیل) در زیر سازی سطوح اعم از نما یا دیوار های محوطه استفاده گردد. اگر در مناطق خشک با بارندگی کم قصد اجرای رنگ آمیزی نمای ویلا را دارید لازم است از رنگ های مقاوم در برابر اشعه UV و تابش نور خورشید استفاده نمائید.

رنگ نما بتن و سیمان

در اجرای رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان های ویلایی، سازه های بلند مرتبه و غیره مصالح سطوح زیرین اهمیت بالایی دارد.   قدرت چسبندگی، حالت تنفسی رنگ باید مورد توجه قرار گیرد، سیمان و بتن رطوبت را جذب می کنند و پوششی که روی آنها قرار می گیرد باید شرایط را برای خروج رطوبت فراهم نماید. عدم توجه به این نکات ممکن است با سپری شدن مدت کوتاهی از اجرای رنگ آمیزی باعث برآمدگی، ایجاد ترک خوردگی و یا پوسته شدن سطوح گردد. با توجه به ویژگی های سیمان و بتن، در اجرای رنگ نما بیرونی ساختمان ویلا ، محوطه ویلا، دیوار های سیمانی پارکینگ ها و غیره از رنگ های پایه آب با خاصیت آبگریزی و کشسانی باید استفاده شود.

بهترین پیشنهاد استفاده از محصولات رین کالر تکس اولترا الاستومر، سان کالر سیلیکونایز و رین کالر سیلیکونایز می باشد که تمام ویژگی های مورد نیاز برای رنگ آمیزی سطوح سیمانی و بتنی را دارا هستند.

رنگ نمای شیروانی

سقف های شیروانی در مناطق شمالی ایران و سایر مناطق با میزان بارندگی بالا اجرا می شود تا از ایجاد نم و رطوبت در سقف جلوگیری شود. سقف های شیروانی اغلب از جنس ورق های گالوانیزه بوده و در برخی از مواقع با سفال تولید می شوند. هر دو نوع این سقف ها امکان رنگ آمیزی دارند. استفاده از رنگ نمای ساختمان در سقف شیروانی باعث جلوه بهتر، عایق سازی سقف در برابر نم و رطوبت می شود.
در اجرای رنگ نمای شیروانی باید به جنس سقف و شرایط آب و هوایی توجه شود. برای شیروانی های سفالی رین کالر الاستومتریک یکی از بهترین گزینه ها است که با جلوه نیم مات در برابر رشد قارچ و جلبک مقاومت خوبی دارد.
قبل از اجرای رنگ نما روی ورق های فلزی و گالوانیزه استفاده از واش پرایمر الزامی است. بعد از اجرای واش پرایمر می توان از رنگ های اکریلیک و روغنی استفاده نمود. شایان ذکر است سقف های شیروانی با قدمت بالای سی سال نیاز به استفاده از واش پرایمر ندارند.

مراحل اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان

رنگ آمیزی نمای ساختمان به روش های مختلف اجرای داربست، طنابی و پاششی با کلایمر انجام میشود. تیم نیوکالر متناسب باشرایط محیط و ساختمان روش مناسب را انتخاب می کند و در اغلب مواقع رنگ آمیزی طنابی یا راپل اجرا می شود.
در حالت کلی مراحل اجرای رنگ نمای بیرونی ساختمان ویلایی، هتل و غیره به صورت زیر است:

  • ۱) بررسی کامل شرایط محیط از نظر آب و هوا، آلودگی، دما

  • ۲) بررسی کامل شرایط ساختمان از نظر قدمت، سبک معماری، متراژ

  • ۳) بررسی سطوح بیرونی ساختمان از نظر میزان احتمال جذب رطوبت، ترک خوردگی، ناهمواری و غیره

  • ۴) پیشنهاد محصول متناسب بر اساس گزارش کارشناسی

  • ۵) ساخت و ترکیب رنگ متناسب با سبک معماری سازه و سفارش مشتری

  • ۶) شستشوی نما با واترجت و از بین بردن لکه، گردو غبار و چربی از روی سطوح

  • ۷) پر کردن منافذ و ترک های روی سطوح با بتونه اکریلیک و چسب های مخصوص

  • ۸) اجرای زیر سازی با انواع پرایمر پوششی یا نفوذی

  • ۹) اجرای لایه اول رنگ با غلطک، قلمو، اسپری

  • ۱۰) اجرای لایه های بعدی و نهایی رنگ بعد از خشک شدن کامل لایه های قبل

© کپی رایت ۱۴۰۳ - کلیه حقوق برای نیوکالر محفوظ می‌باشد