رنگ دیوار یکی از اصلی ترین عناصر در زیباسازی محیط و حفظ سطح زیرین دیوار در برابر نم و رطوبت و خراشیدگی است. به طوریکه باید براساس شرایط محیط، داخلی یا بیرونی بودن دیوار، جنس سطح زیرین در نهایت بهترین نوع رنگ را انتخاب کرد. در گذشته بیشتر از رنگ های بر پایه حلال نفتی از قبیل رنگ روغن برای رنگ آمیزی دیوار خانه استفاده میشد و در حال حاضر بیشتر به رنگ های بر پایه آب از جمله رنگ اکریلیک گرایش پیدا شده است. نیوکالر تولیدکننده انواع رنگ دیوار داخلی و بیرونی ساختمان براساس استانداردها و فرمولاسیون بین المللی است که تنوع، کیفیت و قیمت مناسب را با هم تلفیق کرده است.
انواع رنگ دیوار
مهم ترین اصل در رنگ آمیزی دیوار داخلی و بیرونی، انتخاب رنگ سازگار با شرایط محیط است. چون رنگ ها از نظر میزان مقاومت در برابر نم و رطوبت، خراشیدگی، تابش نور و نوسان دما تفاوت دارند. رنگ مناسب دیوار در دو گروه کلی بر پایه آب و بر پایه حلال نفتی دسته بندی می شوند که هر یک زیرمجموعه های متعددی دارد. رنگ های بر پایه آب نه تنها سرعت خشک شدن و اجرای سریعی دارند، بلکه کاملا بدون بو بوده و با محیط زیست سازگار هستند.
رنگ دیوار بر پایه حلال نفتی از قبیل رنگ روغن قابل شستشو است، اما بوی بدی داشته و در اثر تابش نور خورشید و افزایش دما گازهای سمی از آن متصاعد می شود. به همین دلیل در چند سال اخیر از این نوع رنگ برای اتاق کودک و اتاق های داخل ساختمان مسکونی به ندرت استفاده شده و با رنگ اکریلیک جایگزین شده است.
رنگ دیوار اکریلیک
بهترین نوع رنگ دیوار ساختمان در حال حاضر رنگ اکریلیک است که در گروه رنگ های بدون بو و قابل شستشو قرار می گیرد. در فرمولاسیون این رنگ از مواد شیمیایی سمی استفاده نشده و به همین دلیل گازهای سمی و بوی بد و زننده از آن متصاعد نمی شود. از مهم ترین مزایای رنگ های آکریلیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سرعت خشک شدن بالا به دلیل استفاده از حلال آب برای رقیق سازی
- مقاومت بالا در برابر سایش
- قابلیت شستشو
- اجرای آسان و سریع
- مقاومت بالا در برابر اشعه uv و تابش نور خورشید
- سازگار با محیط زیست
- رنگ کاملا بدون بو
- عدم ایجاد حساسیت و آلرژی تنفسی
- مقاومت در برابر نم و رطوبت
- دوام و ماندگاری بالا
- پوشانندگی بالا
- انعطافپذیری بالا و شکنندگی پایین
- عدم تغییر رنگ با گذشت زمان
- تنوع رنگی بالا و قابلیت تولید در بیش از 20000 فام رنگی
- مقاومت در برابر لکه و کثیفی
- مناسب برای دیوارهای داخلی و بیرونی خانه
- قابلیت ترکیب با پوششهای تزئینی
- مقاومت در برابر حرارت و نوسان دمایی
- مقاومت در برابر خراشیدگی
- دارای بافت نرم و صیقلی
رنگ دیوار روغن
تا قبل از روی کار آمدن رنگ های قابل شستشوی اکریلیک، برای رنگ آمیزی ساختمان ها از رنگ روغن استفاده می شد. در حال حاضر هنوز این رنگ در نقاشی ساختمان کاربرد زیادی دارد و علاوه بر دیوار برای رنگ آمیزی نرده، درب و پنجره نیز استفاده می شود. دلیل استفاده کم از رنگ روغن برای رنگ آمیزی اتاق و سایر دیوارهای ساختمان، بوی بد و زننده آنها است. علاوه براین، در فرمولاسیون این رنگ ها از ترکیبات سمی استفاده شده و به همین دلیل با محیط زیست سازگار نمی باشد.
رنگ روغن در انواع مات، براق و نیمه براق تولید شده و متناسب با شرایط اتاق می توان نوع مناسب را انتخاب کرد. از مهم ترین ویژگی های مثبت و منفی این رنگ ها برای نقاشی دیوار ساختمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابلیت شستشو
- تنوع رنگ بندی بالا
- دوام و ماندگاری بالا
- پوشش دهی بالا
- دارای بوی بد و زننده
- ناسازگار با محیط زیست
- سرعت خشک شدن پایین
رنگ دیوار پلاستیک
اگر به دنبال ارزانترین رنگ دیوار خانه هستید، رنگ پلاستیک گزینه مناسبی است. این رنگ قابل شستشو نیست و در تماس با نم و رطوبت بسیار آسیب پذیر است. به همین دلیل به ندرت برای دیوار استفاده شده و بیشتر در رنگ آمیزی سقف کاربرد دارد. این گروه از رنگ ها بر پایه آب بوده و سرعت اجرا و خشک شدن بسیار سریعی دارند. اما مقاومت پایین در برابر رطوبت مهمترین نقطه ضعف آنها به شمار می رود.
رنگ نانو
بهترین و جدیدترین نوع رنگ بیرون و داخل ساختمان، رنگ نانو است. استفاده از نانو ذرات سیلیکا، نقره و اکسید روی در این رنگ ها تاثیر زیادی بر افزایش مقاومت آنها داشته است. به طوریکه این نوع رنگ نه تنها قابلیت شستشو دارند، بلکه ضد قارچ و کپک بوده و عایق حرارتی و رطوبتی بسیار مناسبی به شمار می رود.
رنگ دیوار نانو گزینه مناسبی برای رنگ آمیزی داخل بیمارستان ها و مراکز درمانی، ادارات و محیط های کاری و همچنین عایق سازی استخر به شمار می رود.
پتینه
برای ایجاد فضایی کلاسیک و قدیمی در اتاق، پذیرایی و حتی محیط های کاری می توانید رنگ دیوار پتینه را امتحان کنید. علاوه بر تفاوت هایی که در فرمولاسیون رنگ پتینه وجود دارد، نحوه اجرای آن نیز با سایر رنگ ها فرق دارد. با این تکنیک می توانید دیوار و سقف و حتی سطوح چوبی و پلی استر را تغییر ظاهر داده و به آنها چهره ای کهنه و آنتیک بدهید.
رنگ دیوار قابل شستشو
برای رنگ آمیزی دیوار سرویس بهداشتی و حمام، آشپزخانه و محیط های دارای تردد بالا و رطوبت زیاد، قابلیت شستشوی رنگ از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. نم و رطوبت به بافت رنگ های قابل شستشو نفوذ نمی کند و به همین دلیل دچار پوسیدگی، پوسته پوسته شدن و متورم شدن رنگ نمی شود.
از دیگر مزایای رنگ های قابل شستشو می توان به تمیز شدن لکه و آلودگی های روی آنها با انواع مواد شوینده اشاره کرد. به طوریکه بعد از شستشو تغییر رنگ نداده و ظاهر رنگ نیز دچار تغییر نمی شود. رنگ اکریلیک، روغن و نانو از جمله رنگ های قابل شستشو برای دیوار به شمار می رود.
رنگ دیوار بدون بو
با توجه به نوع حلال به کار رفته در رنگ و همچنین ترکیبات موجود در فرمولاسیون آن بویی که از رنگ متصاعد می شود فرق دارد. به دلیل بسته بودن فضای اتاق خواب، پذیرایی، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و محیط های کاری، رنگ هایی باید استفاده شوند که بدون بو باشند. چون این بوی رنگ باعث سردرد شده و حتی آلرژی های تنفسی را نیز به همراه دارند.
رنگ روغن در کنار تمام مزایایی که دارد، از جمله رنگ های دارای بوی بد و زننده به شمار می رود. به همین دلیل بعد از اجرای آن باید تا چند روز درب و پنجره ها باز باشد. حتی بعد از خشک شدن کامل رنگ و با گرم شدن دمای داخل اتاق نیز احتمال انتشار بوی بد و گازهای سمی از این رنگ وجود دارد. به همین دلیل رنگ اکریلیک برای اتاق خواب، پذیرایی و سایر فضا های ساختمان مسکونی، اداری و غیره استفاده می شود.
رنگ پلاستیک نیز از دیگر رنگ های بدون بو است اما به دلیل عدم امکان شستشو برای دیوار استفاده نمی شود. تنها در شرایطی این رنگ توصیه می شود که قصد رنگ آمیزی موقت با هزینه بسیار کم را داشته باشید.
بهترین رنگ برای دیوار خانه
رنگ ها دارای نقاط مثبت و منفی متعددی هستند و متناسب با شرایط محیط می توان نوع مناسب را انتخاب کرد. یکی از فاکتورهای اصلی در انتخاب بهترین رنگ دیوار خانه، توجه به شرایط محیط است. چون نوع رنگی که برای دیوار داخلی استفاده می شود یا رنگ های بیرونی تفاوت دارد. اما در حالت کلی برای دیوارهای داخلی و خارجی بهترین نوع رنگ، رنگ اکریلیک و نانو است که دوام و ماندگاری بالایی داشته و قابل شستشو هستند.
رنگ دیوار داخلی ساختمان
برای رنگ آمیزی دیوار داخلی ساختمان از جمله اتاق خواب، پذیرایی، آشپزخانه و سرویس بهداشتی علاوه بر رنگ بندی مناسب باید به ماندگاری بالای آنها توجه داشت. برهمین اساس می توان برای دیوار داخلی اتاق ها از رنگ اکریلیک، روغن مات، براق و نیمه براق استفاده کنید. برای رنگ آمیزی دیوار سرویس بهداشتی رنگ های اکریلیک، نانو و روغن همگی مناسب هستند.
معرفی رنگ داخل ساختمان نیوکالر
رنگ دیوار بیرونی خانه
دیوارهای بیرونی خانه به شدت در معرض نوسان دما، باران های اسیدی، لکه و کثیفی های متعدد و تابش نور خورشید هستند. به همین دلیل رنگ های به کار رفته برای آنها با رنگ داخلی تفاوت دارد. برای رنگ دیوار بیرونی ساختمان از رنگ نما استفاده می شود که برپایه آب و رزین هستند. این رنگ ها خاصیت کشسانی و چسبندگی بالایی داشته و روی سطوح سیمانی، سنگی و غیره اجرا می شوند.
رین کالر تکس اولترا الاستومر، رین کالر سیلیکونایز، سان کالر سیلیکونایز و رین کالر الاستومر از جمله رنگ های مناسب برای دیوارهای خارجی و بیرونی خانه و ساختمان به شمار می روند.
رنگ اتاق خواب
برای رنگ آمیزی دیوار اتاق خواب ابتدا باید به این توجه داشته باشید که جنس سطح زیرین چیست؟ دیوار گچی است یا سیمانی و بتنی و یا سرامیک و سنگ است. اگر دیوار گچی است، بهترین گزینه رنگ اکریلیک است. چون این رنگ قابل شستشو بوده و می توان لکه و کثیفی های آن را با دستمال مرطوب و حتی شستشو تمیز کرد.
علاوه براین، رنگ اتاق خواب نباید بوی بد و زننده داشته و در اثر افزایش دما گازهای سمی از خود متصاعد کند. به همین دلیل باز هم آکریلیک بهترین گزینه برای رنگ آمیزی اتاق خواب به شمار می رود. مهم تر از همه اینکه، این رنگ در بیش از 20.000 فام رنگی قابل تولید بوده و در تمام سبک های دکوراسیون می توان از آن استفاده کرد.
رنگ پذیرایی
در رنگ آمیزی پذیرایی علاوه بر کیفیت بالای رنگ و ماندگاری و دوام ایده آل آن، جلوه ظاهری رنگ از اهمیت زیادی برخوردار است. علاوه براین، دیوار پذیرایی همیشه باید تمیز و بدون لکه و کثیفی باشد و روی آن خبری از خراشیدگی نباشد. با انتخاب رنگ های اکریلیک و روغن می توانید به این هدف برسید. چون هر دو نوع این رنگ ها به راحتی تمیز شده و در برابر خراشیدگی مقاومت زیادی دارند.
از آنجا که رنگ روغن با گذشت زمان و تابش نور لامپ و خورشید به مرور زیبایی خود را از دست می دهد، لذا رنگ های آکریلیک در اولویت قرار می گیرند.
قیمت رنگ دیوار
قیمت رنگ دیوار بر اساس فاکتورهای مختلفی از قبیل نوع رنگ، برند تولید کننده، نوسان نرخ ارز و تعداد واسطه ها میان تولیدکننده و خریدار محاسبه می شود. با توجه به اینکه نیوکالر اولین تولیدکننده رنگ است، لذا محصولات خود را بدون واسطه با قیمت مناسب به فروش می رساند. برای استعلام قیمت رنگ دیوار ساختمان می توانید با کارشناسان فروش نیوکالر تماس بگیرید.
خرید رنگ دیوار نیوکالر
نیوکالر اولین تولیدکننده رنگ آکریلیک در ایران است که در طی سالها فعالیت در این حوزه و استفاده از بروزترین تجهیزات دنیا، موفق به ارائه محصولات متنوع و باکیفیت شده است. رنگ دیوار نیوکالر در انواع مختلف آکریلیک، روغنی و نانو بوده و برای دیوارهای بیرونی نیز محصولات متنوعی را ارائه داده است.
برای خرید رنگ دیوار نیوکالر به صورت عمده و خرد و دریافت مشاوره رایگان قبل از خرید می توانید با کارشناسان فروش نیوکالر تماس بگیرید.