طرز ساخت بتونه در نقاشی ساختمان به صورت روغنی
بتونه در نقاشی ساختمان اصلی ترین و پایه ای ترین کار در رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان می باشد و در اصل همان زیرسازی و زیرساخت اصلی برای رنگ زدن می باشد . قبل از شروع مراحل رنگ آمیزی حتما باید زیر سازی های لازم انجام شد تا به صورت کامل بر روی دیوار قرار بگیرد و هیچگونه لکه و تورم بر روی دیوار نباشد بطور کلی برای پر کردن روزنه ها و سوراخ ها نیز مورد استفاده قرار میگیرد و بهترین کاربرد آن در پر کردن و صاف کردن دیوار می باشد همچنین میتوان از بتونه به عنوان عایق نیز استفاده نمود .
بتونه ماستیک در نقاشی ساختمان پلاستیک
یکی از انواع بتونه در نقاشی ساختمان بتونه ماستیک می باشد. بتوانند مانند بتونه های دیگر کاربردی و پر مصرف می باشد یکی از فرق هایی که این بتونه با محصولات دیگر دارد در مورد آب بندی و عایق شدن استفاده میشود و همچنین برای اجرای قیر گرم و قیر سرد و پلی یورتان مورد استفاده می شود . بتونه ماستیک چسبندگی بسیار بالایی دارد و همچنین انعطاف پذیر می باشد و در گرمای بسیار زیاد میتواند مقاوم باشد و همچنین یکی از عواملی که بسیار این بتونه را پر کاربرد می کند در برابر نور خورشید و تابش آن مقاوم است همچنین از شره شدن رنگ جلوگیری می کند.
نکاتی درباره بتونه کاری نقاشی
بتونه کاری یکی از کارهایی است که باید به دقت صورت بگیرد زیرا بدون انواع و مدل های بسیار مختلفی دارد یکی از مدلها بتونه روغنی میباشد که بسیار پرکاربرد است بدنه پلاستیکی بتونه روغنی برای دیوارهای که رنگ روغن دارند و همچنین سطوح فلزی و چوبی مسطح دارند استفاده می شود و بتونه پلاستیک از آنجایی که اسمش معلوم است بر دیوارهایی مورد استفاده قرار می گیرد که رنگ پلاستیکی دارند . در ضمن بتونه هایی وجود دارد که در بازار به صورت آماده به فروش میرسد و کار با آن بسیار آسان است را باید در نظر گرفت که قبل از رنگ آمیزی حتما از بتونه کاری دیوار خود مطمئن شوید زیرا بتونه میتواند کیفیت کار را بسیار بالا ببرد.
علت ترک خوردن بتونه و راه های برطرف کردن آن
اگر بتونه در نقاشی ساختمان با کیفیت نباشد می تواند مشکلات بسیار گران قیمت را به دنبال داشته باشد .
و از همه بهتر است که هنگام رنگ آمیزی ساختمان با هر نوع رنگ به عنوان مثال نقاشی ساختمان با رنگ روغنی از بتونه کاری بسیار با کیفیت و مناسب استفاده کنید .
زیرا ممکن است پس از بتونه کاری و اتمام رنگ آمیزی .
دیوار پس از مدتی شروع به ترک خوردن کند .
و دلیل تمامی این ترک ها مربوط به زیرسازی و زیرساخت آن میباشد .
که تمامی آنها مربوط به بتونه میشود .
پس باید از بهترین جنس برای زیرسازی استفاده نمود تا هیچگونه مشکلی به وجود نیاید.
سوالاتی که ممکن است در این زمینه داشته باشید:
- دلیل اصلی ترک خوردن دیوار پس از رنگ کردن چیست؟ عدم زیرسازی مناسب و اصولی.